Reviews

Inez is flexibel. Ze heeft een mooie opbouw in haar programma. Het is dynamisch, krachtig. Haar stem brengt rust, echter vergis je niet, ook met rust in haar stem pakt ze krachtig de leiding als dit noodzakelijk is. Kortom een prachtige groepstraining, waarin zaken helder werden en dit alles met heel veel plezier.

Petra Vos

Scouting Vinchem

"Ik ben bij Inez terechtgekomen omdat ik even niet meer wist welke kant ik op wilde met mezelf, kon moeilijk nee zeggen, te veel hooi op mijn vork, hyperventilatie-aanvallen. Inez leerde me vooral naar mezelf te kijken, op zoek te gaan naar wat ik wilde. Welke nieuwe 'ik' wilde ik zijn? Ze leerde me het leven in perspectief te zien, ruimer te denken, een nieuw doel te hebben om naar toe te leven.

Nu, ongeveer 6 maanden na ons laatste gesprek, denk ik nog vaak terug aan de sessies met Inez. Het beeld dat zij me liet vormen van mijn nieuwe 'ik' komt steeds dichterbij en heb ik nog altijd duidelijk voor ogen! Dank je wel daarvoor Inez."

"Inez heeft zoveel voor mij betekend. Op alle fronten. Waar iemand anders niet bij kwam lukte Inez wel...en die lat van mij... is weg dankzij haar! Ik heb meer zelfvertrouwen en kijk  niet meer zo op tegen bepaalde personen."

Please reload